Dia Mundial de l’Alzheimer 2008

El 21 de setembre del 2008, en commemoració del Dia Internacional contra la malaltia d'Alzheimer, l'associació Llambrusca va organitzar una jornada festiva a la plaça de la vila de Vilafranca del Penedès.

Des de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre hi va haver un punt d'informació sobre la malaltia i les diferents activitats que organitza l'associació.

Al matí es va fer un torneig de Wii.

L'acte festiu, que va ser molt concorregut, va començar a les 5 de la tarda amb l'actuació del Coro de Vilafranca.

La presentació va anar a càrrec de Josep Mª Solé.

L'acte va comptar a més amb les actuacions de Paton Soler i Pep Ayora, el Ball Pla de Vilafranca, el grup Essència de Gospel, el grup de Percussió La Torradora, els Xicots de Vilafranca i diversos grups de Ball del Gimdans.

En Pere Martí, catedràtic de llengua i literatura a l'IES Eugeni d'Ors, va fer un parlament i va llegir un conte que havia escrit especialment per a l'ocasió titulat: "L'avia que havia perdut les paraules".

També van ser-hi presents i van parlar la regidora de salut de l'ajuntament de Vilafranca, Teresa Terrades i Marcel Esteve, alcalde de la ciutat. Glòria Clavero, tècnica de salut de l'ajuntament de Vilafranca, va fer una reflexió entorn la malaltia i la perdua de memòria, i Laia Sueiro ens va llegir el conte, escrit per ella, titulat "La guerra al cap".

També hi va haver la presentació del conte "La unió fa la màgia" a carrec de les seves autores, Àngels Cererols i Mª Remei Alemany.

L'actuació de la Colla Sardanista de Vilafranca va posar fi a l'acte.

 

coral de vilafranca