Dia Mundial de l’Alzheimer 2011

El setembre passat, en commemoració del Dia Mundial de l'Alzheimer, Llambrusca va organitzar un sopar solidari al qual van assistir 200 persones.

Aquest acte es va fer a Cal Figarot i va comptar amb la participació de diferents artistes que van fer les delícies de tots els assistents. La vetllada, molt entretinguda, va ser presentada per Àlex Santamaria i es va iniciar amb els contes de Jordina Biosca. Després van actuar el clown Pep Ayora i el cantautor Paton Soler. Per últim, el Josep i la Rosa Maria, els quals dirigeixen l'escola de ball que porta el seu nom, van fer una exhibició de balls de saló.

Un dels principals objectius d'aquesta celebració era donar a conèixer l'activitat de Llambrusca. Per això, durant el sopar, i per mitjà d'un PowerPoint, es va fer un repàs de la trajectòria de l'associació des dels seus inicis, es va mostrar la feina que s'està fent actualment i es va parlar dels projectes de futur. També es va voler destacar i agrair la important tasca que desenvolupen tot els voluntaris de Llambrusca.

cartell dia alzheimer llambrusca