Dia Mundial de l’Alzheimer 2014

Aquest any Llambrusca ha volgut tornar a celebrar el Dia Mundial de l'Alzheimer el 21 de setembre amb un sopar solidari que es va celebrar la vigília al Teatre Cal Bolet. Enguany una vuitantena de persones es van aplegar per donar suport a la lluita contra l'Alzheimer amb les activitats que organitza l'associació.

sopar solidari llambrusca

El sopar va estar amenitzat per diferents artistes que ens van fer passar una vetllada molt agradable, presentada per Àlex Santamaria. Vam començar amb la cantant d'òpera Marta Brucat que ens va emocionar amb la seva veu i la seva presència cantant entre el públic. Seguidament es va servir el sopar. Abans de les postres, l'informàtic i humorista 2.0, Josep López, ens va explicar en to d'humor com és l'amor en parella des de que comença quan eres jovenet i anaves a la discoteca, passant per les diferents etapes d'una relació, sempre des de la part divertida i entranyable de l'amor.

I amb el cafè va arribar la música. Primer va ser torn del Paton Soler que ens va animar i fer cantar a tots amb cançons tradicionals....i fins i tot va fer pujar a l'escenari i cantar a tots els membres de la junta!.

concert solidari llambrusca

I el final de festa va arribar amb el Chele i les seves rumbes des de Sant Sadurní. Aquest nebot d'en Peret ens va fer riure, cantar i fins i tot ballar amb les rumbes catalanes de sempre que va popularitzar el seu tiet....i entre el Chele, el Paton Soler i el "Borriquito como tu", que van cantar plegats, es va acomiadar aquest sopar solidari, agraint a tothom la seva presència i la seva col.laboració perquè Llambrusca continuï donant vida als malalts d'Alzheimer i els seus familiars.