Notícies

2n Concurs de Fotografia.

Amb la voluntat d' homenatjar la nostra gent gran, Llambrusca- Alzheimer Penedès convoca el 2n Concurs de Fotografia amb el tema "La vellesa: una etapa plena de vida".

Podran participar les persones majors de 16 anys i el termini per lliurar les fotografies sera fins el 31 de gener del 2018.

Las bases del concurs i la butlleta d' inscripció els trobareu al seguent enllaç:

Bases Concurs de Fotografia 2017.

cartell concurs fotografic llambrusca
Administrador

Dia Mundial de l’Alzheimer 2017

El proper 17 de setembre celebrarem un ball al Casal de Vilafranca del Penedès dintre dels actes del Dia Mundial de l'Alzheimer.

Administrador

Obra de Teatre “La Tornada”

El 18 de juny al local social de la Cooperativa de Bellvei del Penedès, el grup de teatre "Divertimento" tornava als escenaris amb l'obra de teatre "La Tornada", una obra que ens va permetrà recordar aquelles cançons que formen part de la banda sonora de les nostres vides.

Aquesta obra de teatre va comptar amb la participació d'algun malalt d'Alzheimer.

 

Va ser una representaciò entranyable.

obra teatre la tornada
Administrador

Xerrada “Com treure suc a la vellesa vida”

El dia 1 de juny i dintre dels actes de la setmana de la gent gran, es va celebrar al Escorxador de Vilafranca, la xerrada "Com treure el suc a la vellesa vida".

 

Una xerrada per reflexionar quina és la vellesa que volem tenir i quines oportunitats ens dóna la societat per arribar-hi.

 

cartell xerrada llambrusca

Administrador

Celebració de Sant Ponç al CEIP Dolors Piera

El dia 11 de maig el col.legi Dolors Piera de Vilafranca del Penedès va celebrar durant una setmana el dia de Sant Ponç. Entre altres activitats, els alumnes han venut productes naturals i els beneficis obtinguts amb les seves vendes els han destinat a l'Associació Llambrusca Alzheimer Penedès. Des de Llambrusca els volem agrair aquesta iniciativa que ens permetrà tirar endavant projectes per millorar la qualitat de vida dels malalts d'Alzheimer i dels seus familiars.

Moltes Gracies!!!!!!!!!

ceip dolors piera llambrusca
xerrada dolors piera llambrusca
Administrador

Reunió GAM (Grup d’Ajuda Mútua)

El passat 8 de Maig el Grup d'Ajuda Mútua (GAM) va celebrar una reunió al local de Llambrusca.

Un grup d'Ajuda Mútua és una reunió de persones amb un mateix problema que es troben per parlar-ne i explicar-se quines solucions van trobant per si poden donar idees a les altres persones.

Els Grups d'Ajuda Mútua de Llambrusca compten amb la presència d'un psicòleg especialitzat en el tema de les demències que fa de mediador per totes aquestes inquietuds i angoixes que sorgeixen quan tens un malalt d'Alzheimer a la familia.

grup d'ajuda mútua llambrusca

Administrador