L’Associació

Qui Som?

L’associació Llambrusca neix a l’any 2000 amb la voluntat i el compromís de millorar la vida de les persones relacionades amb la malaltia d’Alzheimer. Tot va començar amb unes xerrades entre el grup de PADES (Programa d’Atenció Domicilària i Equips de Suport) i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Un grup de familiars va crear la delegació de l’Alt Penedès de l’AFAB (Associació de Familiars d’Alzheimer de Barcelona).

Els anys en què la nostra associació va estar ancorada dins l’AFAB van ser una gènesi molt rica i ens van servir de fase preparatòria per extreure unes bases que ens van ajudar a consolidar-nos i a dur-nos al moment actual. Va ser l’any 2006 quan ens vam constituir com associació independent, empeltant en el tronc que representa el nucli de la Llambrusca l’experiència i la disposició de moltes persones.

Què Fem?

Atenem, en la mesura de les nostres possibilitats, les demandes dels malalts d’Alzheimer i dels familiars.

Mirem de resoldre les necessitats no farmacològiques dels malalts fent diferents tallers i cursos (Estimulació cognitiva, musicoteràpia, psicomotricitat, manualitats, psicoestimulació, etc…).

Donem informació sobre la malaltia i els recursos per afrontar-la.

Intentem ser un vincle d’unió entre els professionals, les administracions i els malalts d’Alzheimer i els seus familiars.

La Junta