Qui Som

L'Associació

Llambrusca és una entitat sense ànim de lucre i d’iniciativa social que té com a missió millorar, mitjançant una atenció especialitzada, la qualitat de vida de les persones amb la malaltia d’Alzheimer o altres demències i dels seus familiars i cuidadors.

Llambrusca – Alzheimer Penedès va néixer l’any 2002 com a delegació a l’Alt Penedès de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Barcelona (AFAB). L’entitat va anar creixent i l’any 2006 es va independitzar de la seu barcelonina, passant a funcionar de manera autònoma.

La Junta

La Junta directiva realitza una tasca imprescindible per poder mantenir el projecte i s’encarrega del finançament i de les tasques de sensibilització, aportant idees per ampliar els serveis  i crear activitats d’interès per tota la ciutadania.

Actualment, la Junta està constituïda per:

Equip Professional

Per tal d’oferir un servei especialitzat, l’entitat compta amb un equip professional responsable de realitzar les activitats dirigides a les persones que pateixen demència i als seus familiars i cuidadors.

Actualment, l’equip professional està format per:

    • Laia Casas, integradora social i auxiliar clínica.
    • Sofía Díaz, psicòloga especialitzada en psicobiologia i neurociència cognitiva, i en psicoteràpia grupal analítica.

A més, també comptem amb la Montse Bueno, que realitza un taller setmanal d’estimulació cognitiva, i el Pep Forns, psicòleg responsable del Grup d’Ajuda Mútua.

Patrocinadors

Col·laboradors