Serveis

Home|Serveis

Els nostres serveis

Àrea d’atenció a la persona malalta i dels cuidadors

Programa ACTIVA’T i àrea neuropsicològica:

Oferim tallers d’estimulació cognitiva, emocional i funcional, suport psicològic individual per a millorar la qualitat de vida tant de les persones que pateixen la malaltia i la dels familiars cuidadors.

Adaptament del tractament a cada persona i seguiment de l’evolució per una psicòloga i servei de psicologia individual i grupal obert a familiars i cuidadors de persones amb Alzheimer o altres demències.

Àrea social

Servei d’informació, orientació i assessorament:

Aportem informació sobre la malaltia
i les característiques principals, orientem i assessorem els cuidadors sobre els recursos de què disposen i què els podem oferir des de Llambrusca.

Àrea de voluntariat

Pla i formació de voluntariat:

Persones voluntàries que es comprometen
de forma lliure i altruista a desenvolupar accions programades que contribueixin a la millora
de la qualitat de vida de les persones que hi estan vinculades.

Projecte d'intervenció psicomotriu

Projecte d'intervenció psicomotriu amb una proposta de treball que integra els pacients, els cuidadors, les famílies i els voluntaris.

Es té en compte el cos i el moviment com una manera de connectar amb el món. Es concep la persona com un subjecte global tant en l'àmbit cognitiu, emocional, motriu, comunicatiu i social. Una proposta que busca millorar la qualitat de vida dels diferents implicats i la seva relació.

Nou servei

Seguint amb el projecte "Activa't" que es realitza a les nostres instal·lacions, afegim nova proposta "Em recordes?", adaptant aquest nou projecte a la situació que ara estem vivint de crisi sanitària a causa de la Covid-19.

"Em recordes?" és un projecte adaptat a les circumstàncies actuals per a realitzar al domicili, ja que la gent gran té mancances d'aparells electrònics per a realitzar sessions virtuals. Es faran les adaptacions corresponents a les activitats dutes a terme amb anterioritat tan dins el nostre centre com a domicili, per tal de no produir-se més davallades importants pel que fa a l'estat cognoscitiu i funcional.

Altres activitats

Activitats lúdiques i sortides a l’entorn
Fent interacció amb eines digitals
Consolidació de les relacions socials
Activació de la memòria
Fent activitats motrius i sensorials

Col·labora

Forma part del nostre equip de voluntaris