Serveis

Home|Serveis

Els nostres serveis

Àrea d’atenció a la persona malalta i dels cuidadors

Programa ACTIVA’T i àrea neuropsicològica:

Oferim tallers d’estimulació cognitiva, emocional i funcional, suport psicològic individual per a millorar la qualitat de vida tant de les persones que pateixen la malaltia i la dels familiars cuidadors.

Adaptament del tractament a cada persona i seguiment de l’evolució per una psicòloga i servei de psicologia individual i grupal obert a familiars i cuidadors de persones amb Alzheimer o altres demències.

Àrea social

Servei d’informació, orientació i assessorament:

Aportem informació sobre la malaltia
i les característiques principals, orientem i assessorem els cuidadors sobre els recursos de què disposen i què els podem oferir des de Llambrusca.

Àrea de voluntariat

Pla i formació de voluntariat:

Persones voluntàries que es comprometen
de forma lliure i altruista a desenvolupar accions programades que contribueixin a la millora
de la qualitat de vida de les persones que hi estan vinculades.

Altres activitats

Activitats lúdiques i sortides a l’entorn
Fent interacció amb eines digitals
Consolidació de les relacions socials
Activació de la memòria
Fent activitats motrius i sensorials

Nou servei

Seguint amb el projecte "Activa't" que es realitza a les nostres instal·lacions, afegim nova proposta "Em recordes?", adaptant aquest nou projecte a la situació que ara estem vivint de crisi sanitària a causa de la Covid-19.

"Em recordes?" és un projecte adaptat a les circumstàncies actuals per a realitzar al domicili, ja que la gent gran té mancances d'aparells electrònics per a realitzar sessions virtuals. Es faran les adaptacions corresponents a les activitats dutes a terme amb anterioritat tan dins el nostre centre com a domicili, per tal de no produir-se més davallades importants pel que fa a l'estat cognoscitiu i funcional.

Col·labora

Forma part del nostre equip de voluntaris