El dia 21 d’abril es va dur a terme, a la seu de Llambrusca-Alzheimer Penedès, el lliurament de premis del II Concurs de Fotografia “La vellesa, una etapa plena de vida”, que tenia com a finalitat la voluntat d’homenatjar la gent gran.

El primer premi va ser per en Carles Fortuny, a qui se li va premiar la qualitat i l’impacte  de la imatge. Va recollir el guardó la seva esposa, a qui la regidora de Salut, Anna Doblas, li va lliurar un val de dos menús diaris obsequi del restaurant L’Amagat de Sant Quintí de Mediona. El segon premi va ser per a Sergio López, a qui se li va lliurar una Caixa Regal “Fent País” gentilesa de Viatges Índic. El tercer premi va ser novament per a Carles Fortuny. El regidor de Gent Gran, Raimon Gusi, va ser l’encarregat de lliurar a la seva  esposa  una Caixa Regal “Disfruta” gentilesa de Som Viatges.

Els membres del jurat qualificador, a causa de la gran qualitat de les fotos presentades, també van atorgar un accèssit a Adriana Llarch, qui va aconseguir un diploma acreditatiu que li va lliurar Quim Albarrán, membre de la Junta directiva de Llambrusca.

L’acte va finalitzar amb la degustació de coca i cava.

1r Premi: Carles Fortuny
2n Premi: Sergio López
3r Premi: Carles Fortuny

Accèssit: Adriana Llarch